De moderne werkplek is gericht op werknemers en hun beleving met de interactie in de ruimte. Het gaat niet alleen om de fysieke werkplek, maar meer om hoe de ruimte ervoor zorgt dat medewerkers zich thuis voelen en hoe het is om er te werken. In de werkomgeving waar de grens tussen werk, thuis en sociaal leven steeds vager wordt, is het de look en feel van de werkplekervaring die er voor zorgt hoe prettig het is om elke dag naar het werk te komen.

Nice Price Office is onderdeel van de VDB-groep met productielocaties in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. Ons kantoor is gevestigd op de productielocaties van Drentea in Emmen en onze showroom is gevestigd boven de productielocatie van Beta Kantoorstoelen in Breda. Omdat de volledige productie in Nederland plaatsvindt, kunnen wij de beste prijs-kwaliteits garantie garanderen in ons segment.

Dit biedt bovendien het voordeel dat we snel en flexibel kunnen inspelen op uw wensen en eisen.

MEER INFO

Drentea Office Furniture is fabrikant van kantoor- en projectmeubelen voor de zakelijke markt. Drentea ontwerpt en produceert 100% in Nederland en streeft continu naar een beperking van het gebruik van milieubelastende werkmethoden en middelen. Vanuit efficiency en duurzaamheid kijken we naar de inzet van machines, middelen en mensen.

De nieuwste technologieën en een modern machinepark zorgen voor een zo laag mogelijk energie- en materiaalgebruik.

MEER INFO

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en bouwen wij stoelen voor de werkomgeving en leveren inmiddels wereldwijd ‘Interstühle Made in Germany’. Ons doel is met onze hoogwaardige zitoplossingen niet alleen de gezondheid en vitaliteit van de ‘veelzitter’ te beschermen, maar ook alles eraan te doen zodat men op een Interstuhl zonder spijt kan genieten.

‘Enjoy Seating Performance’ is niet alleen onze slogan; het is de Interstuhl-belofte die we al meer dan 30 miljoen keer zijn nagekomen.

MEER INFO

Onze service?

AD HOC SERVICE VERLENING OP BASIS VAN 8 UUR RESPONSTIJD

Service