Het assortiment producten voor visuele communicatie bij De Koning BPI is zeer uitgebreid. Bij het verduidelijken van een locatie, product of situatie kan een afbeelding, video of grafiek een belangrijke bijdrage leveren aan de presentatie ervan. Op deze manier kunt u een grote hoeveelheid informatie in een korte tijd helder communiceren. Het brede assortiment van projectieapparatuur, (interactieve) monitors, whiteboards maar ook gewoon prikborden, en flipovers zullen gesproken woorden visueel kracht bijzetten.

Het uitgebreide assortiment van Legamaster wordt wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Legamaster artikelen voldoen aan hoge kwaliteitseisen en worden milieuvriendelijk geproduceerd in Lochem. Wij adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor uw interieur.

Van whiteboard, tot wandrailsysteem, van projectietechniek tot interactieve media Legamaster heeft voor elke situatie een passende oplossing. Bij Legamaster staan uw wensen en behoeften voorop.

Kerèn is één van de grootste gespecialiseerde importeurs/distributeurs in de Benelux op het gebied van audiovisuele apparatuur voor de professionele, zakelijke en de digital signage markt. Wij helpen onze dealers met een helder advies, optimale kwaliteit, perfecte service en ondersteuning.

Op de website vindt u onze merken en de producten die we leveren aangevuld met nieuwsitems betreffende de laatste ontwikkelingen op het gebied van AV apparatuur.

Onze service?

AD HOC SERVICE VERLENING OP BASIS VAN 8 UUR RESPONSTIJD