De Koning Business Printing & Imaging helpt u slimmer om te gaan met uw documentenstroom. Met de juiste multifunctionele apparatuur kunt u print en afdrukkosten aanzienlijk verlagen. Hiernaast u kunt ook een stap verder gaan door uw papieren archief te digitaliseren en nieuwe documenten, zoals inkoopfacturen, direct digitaal te verwerken. Zo wint u aan efficiency èn verduurzaamt u uw bedrijfsvoering.

De manier waarop we werken verandert. Toshiba is ervan overtuigd dat organisaties het meest succesvol zijn als zij informatie op de meest efficiënte manier communiceren. Toshiba kan u aan dit succes helpen. Dit doen we door u onze slimme producten en oplossingen aan te bieden en u volledig te ontzorgen met onze uitstekende service.

Toshiba een eigen servicedienst die bestaande en nieuw te plaatsen multifunctionals van verbruiksmaterialen en service voorziet.

Kyocera is wereldwijd een vooraanstaande fabrikant van digitale kopieerapparaten, printers en multifunctionele producten waarmee geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen worden geleverd.

KYOCERA Document Solutions Nederland kiest ervoor om haar oplossingen door middel van een landelijk netwerk van professionele KYOCERA business partners en ondersteunt door de specialisten van KYOCERA Document Solutions Nederland in de markt te zetten.

Konica Minolta multifunctionals kunnen in verschillende snelheden printen, scannen en kopiëren. Onze line-up bestaat uit A4 en A3 multifunctionals. Bovendien kunt u ook kiezen voor compacte, maar razendsnelle kantoorprinters.

Allemaal blinken ze uit in duurzaamheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Hieronder vindt u uitgebreidere informatie over de technologieën die Konica Minolta onderscheiden op het gebied van dataveiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Onze service?

AD HOC SERVICE VERLENING OP BASIS VAN 8 UUR RESPONSTIJD