De Koning BPI
Contact formulier
Routebeschrijving
Contactgegevens
Verkoop en leveringsvoorwaarden

_________________________________________________________

Onze organisatie

“De Koning Business Printing & Imaging” is gespecialiseerd op het gebied van documentverwerkende systemen zoals kopieerapparatuur, printers, faxen, verbruiksmaterialen en de bijbehorende service. Naast deze activiteiten leveren en verhuren wij projectieapparatuur en schermen.

Wij zijn officieel reseller van bekende merken als Toshiba, Kyocera, Konica Minolta, Oki, Brother, Canon, Hewlett Packard.

Door de samenwerking met deze bovengenoemde partners en onze jaren lange ervaring in de branche zijn wij in staat u onafhankelijk te adviseren en oplossingen te bieden. Centraal staat de documentenstroom binnen uw organisatie. Door deze te optimaliseren is het onder andere mogelijk uw print-en kopieerkosten aanzienlijk te verlagen.

Onze tweede dicipline, "De Koning Buro Project & Inrichting" manifesteert zich in de kantoorinrichtingsmarkt als totaalinrichter. Van bureaustoel tot designwerkplek, van stoffering tot plafonds, wanden en verlichting, De Koning regelt het voor u. Wij leveren u maatwerk oplossingen voor uw kantoorinrichting.

Verder biedt onze webshop u een volledig assortiment aan kantoorartikelen welke op zeer eenvoudige wijze te bestellen zijn en indien dit voor 12.30 plaatsvindt is uw bestelling de volgende werkdag in huis. 

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Merkonafhankelijk advies  tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding.
  • Kantoorartikelen die voor 12.30 uur worden besteld, zijn de volgende werkdag bij u in huis.
  • Storingen aan printers en kopieerapparatuur worden binnen 8 werkuren bij u op locatie verholpen.